Reserveer hier jouw Silent Disco set!

Het is dé manier om je huisfeestverjaardagbedrijfsfeest, bruiloftvrijgezellenfeest, congres, (stads)tourfilmavond of yogasessie tot een onvergetelijke ervaring te maken: koptelefoons voor Silent Disco huren! Met onze lichtgevende RGB LED-koptelefoons met 3 kanalen zorg je ervoor dat je gasten gegarandeerd nog lang napraten over jouw fotogenieke evenement! En dat allemaal zonder herrie met de buren!

Met een van onze doe-het-zelf pakketten organiseer je heel eenvoudig je eigen Silent Disco. Of je nou een Silent Disco set wil huren voor thuis of voor op locatie. Bij ons huur je de zenders, koptelefoons en de benodigde bekabeling, voor de muziek zorg je zelf. Bijvoorbeeld met laptops en afspeellijsten, of misschien wel met professionele DJ’s. Het kan allemaal! Op deze manier voer je zelf de regie over jouw avontuur en houd je alles in eigen hand.

Benieuwd naar onze goedkope Silent Disco sets? Stel hieronder je eigen set samen of kijk naar een van onze sets!

Koptelefoons

Zonder koptelefoons geen Silent Disco! De koptelefoons hebben een aan/uit knop en een knopje om van zender te wisselen. Ook zit er een volumeknopje op waarmee je het volume van jouw koptelefoon zelf kunt bepalen. De koptelefoons hebben een batterij 8 tot 10 uur meegaat! 

Reserveer hieronder het benodigde aantal koptelefoons!

Zender

Deze zenders sluit je aan op een stopcontact. Hierbij leveren we per een setje kabels. Eén van die kabels is geschikt voor professionele DJ-apparatuur, de ander is geschikt voor smartphones of laptops.  Iedere gewone zender zorgt voor één muziekkanaal op de koptelefoons. Voor drie kanalen heb je dus drie zenders nodig. Op onze zenders kun je een keyboard aansluiten zodat je met je Silent Disco koptelefoons ook een lichtshow kunt maken! 

Reserveer hieronder het aantal zenders wat je nodig hebt! (minimaal 1 per set en maximaal 3 per set)

Zender op accu

Onze zender op accu heeft een batterij die ongeveer 10 uur meegaat. Deze hoeft dus niet in het stopcontact. Hierbij leveren we één AUX-kabel die geschikt is voor smartphones en laptops. De zenders op accu kunnen ook met Bluetooth verbonden worden. Iedere zender zorgt voor één muziekkanaal op de koptelefoon. Voor drie kanalen heb je dus drie zenders nodig. Deze zenders op accu gaan zo’n 10 uur mee en worden geleverd inclusief oplader.

Bluetooth Adapter

Ook kun je eventueel onze Bluetooth adapter aan je set toevoegen! Zo kun je heel gemakkelijk draadloos je telefoon aan onze zenders verbinden!

Maak je silent disco feest nog leuker: 

Address List

Bedrijfsgegevens

KVK: 71358196
BTW: NL002403091B53