Meest gestelde vragen

Nog niet alles duidelijk? Kijk snel of het antwoord op jouw vraag hiertussen staat

Een silent disco (of nóg liever gezegd; een silence disco) is hét ultieme feestje voor thuis als je het ons vraagt. Het draait allemaal om de gekleurde koptelefoons die je misschien wel eens op social media voorbij hebt zien komen. Er zijn nergens speakers te bekennen en het is daarom ook dé oplossing voor als je geen overlast in je buurt wilt veroorzaken door de te harde muziek bijvoorbeeld.

Als je meerdere zenders aansluit op verschillende telefoons kunnen jij en je vrienden genieten van meerdere muziekkanalen. Zo staat je vriend mee te blèren met een nummer van Snollebollekes, terwijl jij je beste zangkunsten laat horen op een nummer van Shakira. Hoe leuk!

En of je nu 10, 20 of zelfs 100 koptelefoons huurt bij ons, het is geen probleem! We zijn namelijk altijd in staat om jou te helpen bij jouw perfecte silence discofeestje.

 

We hebben een hele handige handleiding voor het hele pakket. De handleidingen zitten standaard bij ons pakket! En mocht je daar dan als nog niet aan uit komen zijn wij altijd te bereiken op: 085-0182112 of info@thesilencedisco.nl!

Als je bij ons de koptelefoons huurt, krijg je ze volgeladen mee. Dat betekent dat je een feestje van ongeveer 10 uur kan houden! Mocht ze meerdere dagen willen gebruiken is dat geen probleem, geef dit tijdig aan zodat wij een oplader mee kunnen geven!

Mocht je de koptelefoons nu meerdere dagen willen huren, dan is dat zeker mogelijk. Je krijgt tegen betaling een lader mee, zodat je de koptelefoons op kunt laden voor het volgende feestje! Je betaalt dan de koptelefoons per dag! Is er een vriendenweekend op komst? Dan weten wij wel een leuke activiteit 😉.

Nee. 😉 Je bent geen extra geld kwijt bij ons aan borg. We gaan er natuurlijk wel vanuit dat je alles weer netjes en volledig inlevert na je feestje. Bij verzending verzoeken we je wel om het volledige bedrag te betalen voor verzending.

Jazeker! Als je bijvoorbeeld bij je café een avondje silent disco wilt organiseren, kun je altijd contact met ons opnemen over eventuele samenwerkingen. Zie het contactformulier om met ons in contact te komen. 

Address List

Bedrijfsgegevens

KVK: 71358196
BTW: NL002403091B53